Gadgeturi inteligente care îți vor rezolva problemele

Gadgeturi inteligente care îți vor rezolva problemele

În era tehnologiei, gadgeturile ocupă o poziție centrală în viața noastră de zi cu zi. Ele ne oferă divertisment, confort și ne ajută să socializăm. Mai jos, îți vom sugera câteva gadgeturi pentru a-ți elibera mâinile și a-ți face viața mai funcțională și, desigur, mai distractivă!

Curățător electronic Cleasy

Cleasy Multi-Cleaner pentru dispozitive electronice de culoare ALBASTRĂ

Curățare profundă a fiecărui colț al tastaturii și a căștilor, potrivită pentru majoritatea dispozitivelor wireless Bluetooth, camerelor foto, produselor digitale, tastaturilor, interiorului mașinii, grilelor de ventilație ale mașinii, imprimantelor, telefoanelor, calculatoarelor, difuzoarelor, televizoarelor, computerelor și altor aparate de uz casnic și de birou. Setul de perii moi menține electronicele curate și le prelungește durata de viață.

Ochelari de soare audio transparenti Fauna Spiro

Fauna Spiro Glasses Brown

Ochelari de soare cu funcții suplimentare: Spiro Transparent Brown este o pereche ușoară și revoluționară de ochelari de soare cu difuzoare puternice de microfon încorporate în rama acestora. Aceștia îți protejează ochii de razele UVA și UVB în timp ce te bucuri de muzica ta preferată și preiei apelurile telefonice.

Sterilizator portabil SterilLife S-1080

SterilLife S-1080 Sterilizer White

Sterilizator portabil ideal pentru sterilizarea banilor, telefoanelor mobile, tastaturilor, telecomenzilor și altor obiecte mici fără utilizarea substanțelor chimice și fără a deteriora suprafețele. Este ușor și de dimensiuni mici, pentru depozitare și transport ușor.

Ventilator de gât Andowl Q-FN72

Andowl Q-FN72 Ventilator Gât USB Reîncărcabil Alb

Andowl Ventilator USB cu baterie internă reîncărcabilă. Poate fi încărcat prin portul USB, făcând dispozitivul reîncărcabil. Este confortabil de purtat și îți lasă mâinile libere să faci orice altceva.

Tableta de scris electronică Xiaomi Mijia Blackboard LCD, 13.5"

Xiaomi Mijia Blackboard LCD Tableta de scris 13.5" Alb

Tableta electronică de scris 13.5'', potrivită pentru desen, notițe și scrierea de texte, ideală pentru copii, designeri și oameni de afaceri. Ecranul consumă energie doar atunci când apeși butonul și are un stilou touch. În plus, o poți ține și depozita ușor în geanta, servietă sau rucsacul tău.

Mașină de spălat pliabilă Andowl Q-XY86

Andowl Q-XY86 Portable Washing Machine Blue

Mașină de spălat pliabilă pentru curățare și sterilizare eficientă.

LED Baie cu 8 culori

LED Bathroom with 8 Colours în culoarea Gri
LED Baie cu 8 Culori
de la 16,74 Lei

Lumina LED cu senzor de mișcare care activează automat lumina atunci când te apropii de toaletă. Se oprește după 2 minute (dacă nu se detectează mișcare). Are 8 culori diferite care se alternează aleatoriu într-un ciclu de 120 de secunde (15 secunde per culoare), și are un cârlig flexibil pentru a se potrivi pe toate toaletele.

Descoperă-le, bucură-te de ele și... distrează-te!

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile