Scădere de preț -22%.Apple Vision Pro Autonom Căști VR 256GB
Ochelari VR

Apple Vision Pro Autonom Căști VR 256GB Codul: 42781795

Apple Vision Pro îmbină perfect conținutul digital cu spațiul tău fizic. Poți naviga simplu folosindu-ți ochii, mâinile și vocea. Acest lucru îți permite să faci lucrurile pe care le iubești în moduri...

Vezi descrierea completă

Apple Vision Pro îmbină perfect conținutul digital cu spațiul tău fizic. Poți naviga simplu folosindu-ți ochii, mâinile și vocea. Acest lucru îți permite să faci lucrurile pe care le iubești în moduri care nu au fost posibile niciodată înainte.

Vezi descrierea completă

  1. 256 GB

    de la 15.255,10 Lei

19.642,86 Lei

15.255,10Lei

de la GoldenByte

Livrare rapidămarți, 16 Iuliedacă o comanzi până la 3 luni
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

de la 15.255,10 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 15.255,10 Lei

  2. 35.867,35 Lei

  3. Vision Pro Autonom Căști VR 256GB

    19.352,14 Lei

  4. 19.352,14 Lei

  5. 29.721,99 Lei

Descriere

Apple Vision Pro îmbină perfect conținutul digital cu spațiul tău fizic. Poți naviga simplu folosindu-ți ochii, mâinile și vocea. Acest lucru îți permite să faci lucrurile pe care le iubești în moduri care nu au fost posibile niciodată înainte.

Contur

O piesă unică de sticlă laminată modelată tridimensional curge într-un cadru din aliaj de aluminiu care se curbează ușor pentru a se înfășura în jurul feței tale.

Camere și Senzori

O serie de camere și senzori avansați lucrează împreună pentru a vă permite să vedeți lumea clar, să înțelegeți mediul înconjurător și să detectați intrarea mâinilor.

Curele Audio

Difuzoarele sunt poziționate aproape de urechile tale, oferind un sunet bogat care se îmbină perfect cu sunetele din lumea reală.

Bandă pentru cap

Banda de cap oferă absorbție a șocurilor, respirabilitate și elasticitate. Roata de ajustare îți permite să ajustezi Vision Pro exact pe capul tău.

Ecrane

O pereche de ecrane micro-OLED personalizate oferă mai mulți pixeli decât un televizor 4K pentru fiecare ochi — pentru o claritate uimitoare.

Întuneric Absolut

Sigiliul de lumină se adaptează ușor la fața ta, oferind o potrivire precisă și blocând lumina nedorită.

Coroană Digitală

Apasă pe Coroana Digitală pentru a afișa vizualizarea principală și rotește-o pentru a controla nivelul de imersiune în timp ce utilizezi "Mediile".

Buton de Sus

Apăsați butonul de sus pentru a captura instantaneu videoclipuri și fotografii.

Baterie

Bateria externă suportă până la 2 ore de utilizare și utilizare pe tot parcursul zilei atunci când este conectată.

Aplicațiile tale trăiesc în spațiul tău.

Cu Vision Pro, ai o pânză infinită care transformă modul în care folosești aplicațiile pe care le iubești. Aranjează aplicațiile oriunde și personalizează-le la dimensiunea perfectă, transformând spațiul de lucru visat în realitate. 

Navighează pe web în Safari, creează o listă de sarcini în Notes, discută în Messages și treci fără efort între ele cu o privire.


Vision Pro

Vision Pro are aplicațiile familiare pe care le cunoști și le iubești — transformate pentru a trăi în spațiul tău. Cum ar fi Safari, Fotografii, Muzică și Mesaje. Și cu iCloud, conținutul tău se sincronizează automat cu iPhone-ul, iPad-ul și Mac-ul tău.

Un nou App Store va fi lansat odată cu Vision Pro, care va include aplicații revoluționare create pentru visionOS, precum și aplicații compatibile pentru iPad și iPhone.

Mediile îți transformă magic împrejurimile cu peisaje uimitoare, permițând aplicațiilor să se dezvolte dincolo de dimensiunile camerei tale și creând locul perfect pentru concentrare.

Vision Pro aduce obiectele 3D la viață. Poți lua un obiect 3D dintr-o aplicație și să-l privești din orice unghi, ca și cum ar fi chiar în fața ta.

Adu-ți Mac-ul fără fir la Vision Pro cu afișajul virtual Mac. Poți să-l așezi oriunde în spațiu și să folosești Vision Pro ca un afișaj 4K uriaș, privat și portabil.

Vision Pro funcționează cu accesorii Bluetooth, cum ar fi Magic Keyboard și Magic Trackpad, care sunt excelente pentru lucruri precum foi de calcul complexe și e-mailuri lungi.

Aplicațiile se pot extinde complet în spațiul tău, cum ar fi în timpul unei sesiuni de Mindfulness, unde poți crea un moment privat de calm.

O modalitate captivantă de a experimenta divertismentul.

Transformă-ți camera într-un cinema personal cu Mediul Cinema. Bucură-te de emisiuni și filme la rata de cadre și raportul de aspect intenționate de regizor, împreună cu sunet imersiv. Folosește un mediu captivant, cum ar fi Mt. Hood, pentru a face ca ecranul tău să pară lat de 100 de picioare.


Noile videoclipuri Apple Immersive sunt înregistrări 3D 8K la 180 de grade capturate cu Audio Spațial — te introduc instantaneu în acțiune și te transportă în locuri în care nu ai mai fost niciodată.

Filmele și emisiunile tale preferate de pe Apple TV+ și alte servicii de streaming sunt disponibile pe Vision Pro.

Jocurile visionOS de pe Apple Arcade oferă modalități complet noi de a juca folosind spațiul din jurul tău. Găsește peste 100 dintre jocurile tale preferate de pe iPad și joacă-le folosind și gamepad-uri Bluetooth.

Amintirile tale prind viață

Vision Pro este prima cameră 3D de la Apple. Poți captura fotografii și videoclipuri magice în 3D și apoi să retrăiești acele momente prețioase ca niciodată înainte cu sunet spațial captivant. Biblioteca ta existentă de fotografii și videoclipuri arată incredibil la o scară remarcabilă. Panoramele te înconjoară — făcându-te să te simți ca și cum ai fi chiar acolo unde le-ai făcut.

Faceți întâlnirile mai semnificative.

Vision Pro face ca colaborarea și conectarea să fie ușoare, indiferent unde te afli. Plăcile video FaceTime sunt de dimensiuni reale, iar pe măsură ce noi persoane se alătură, apelul se extinde pur și simplu în camera ta. În FaceTime, poți folosi și aplicații pentru a colabora cu colegii pe aceleași documente simultan.


Persona ta digitală le permite altora să te vadă în timp ce porți Vision Pro. Este o reprezentare dinamică și naturală a mișcărilor tale faciale și ale mâinilor în timpul utilizării FaceTime.

Partajează aplicații cu alții și folosește-le împreună pe FaceTime cu SharePlay. Continui să vezi pe toată lumea în ferestre video mari în timp ce partajezi o aplicație.

Design

Proiectat de Apple.

Apple Vision Pro este rezultatul a decenii de experiență în proiectarea de dispozitive mobile, portabile și de înaltă performanță — culminând cu cel mai ambițios produs creat vreodată de Apple. Vision Pro încorporează o tehnologie incredibil de avansată într-o formă elegantă și compactă, rezultând într-o experiență uimitoare de fiecare dată când îl porți.

visionOS

Primul sistem de operare spațial de la Apple.

Construit pe fundațiile macOS, iOS și iPadOS, visionOS permite experiențe spațiale puternice. Controlează Vision Pro cu ochii, mâinile și vocea — interacțiunile sunt intuitive și magice. Pur și simplu privește un obiect, atinge-ți degetele pentru a selecta și folosește tastatura virtuală sau dictarea pentru a tasta.

Inovație pe care o poți vedea, auzi și simți.

Împingând limitele din interior spre exterior. Experiențele spațiale pe Vision Pro sunt posibile doar prin tehnologia revoluționară a Apple. Afișează dimensiunea unui timbru poștal care oferă mai mulți pixeli decât un televizor 4K pentru fiecare ochi. 

Progrese incredibile în audio spațial. Un design revoluționar cu două cipuri și siliciu personalizat Apple. Un set avansat de camere și senzori. Toate elementele lucrează împreună pentru a crea o experiență fără precedent pe care trebuie să o vezi pentru a o crede.

Mai mulți pixeli decât un televizor 4K. Pentru fiecare ochi.

Sistemul personalizat de afișare micro-OLED dispune de 23 de milioane de pixeli, oferind o rezoluție și culori uimitoare. Iar o lentilă special concepută cu trei elemente creează senzația unui ecran care este peste tot.

Cel mai avansat sistem de sunet spațial.

Mufele audio cu două drivere poziționate lângă fiecare ureche oferă sunet personalizat, permițându-vă în același timp să auziți mediul înconjurător. 

Audio Spațial Ambiental face ca sunetele să pară că provin din mediul dumneavoastră. Iar cu ray tracing audio, Vision Pro analizează proprietățile acustice ale camerei dumneavoastră — inclusiv materialele fizice — pentru a ajusta și a potrivi sunetul cu spațiul dumneavoastră.

Performanță revoluționară cu două cipuri.

Un design unic cu două cipuri permite experiențe spațiale pe Vision Pro. Puternicul cip M2 rulează simultan visionOS, execută algoritmi avansați de viziune computerizată și oferă grafică uimitoare, toate cu performanțe incredibile. Iar noul cip R1 este dedicat în mod special procesării intrărilor de la camere, senzori și microfoane, transmitând imagini către ecrane în 12 milisecunde — pentru o vedere a lumii în timp real, practic fără întârziere.


Producător

Apple

Specificații

Potrivit pentru
Standalone
Controler
Nu
Culoare
-
Capacitate de stocare
256 GB

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile