Informații despre Black Friday 2024

Ce este Black Friday?

Black Friday (Vineri Negru), care își are originile în Statele Unite ale Americii, este ziua următoare sărbătorii naționale de Ziua Recunoștinței (Thanksgiving), care este sărbătorită în a patra joi a fiecărui noiembrie. Marchează începutul sezonului de cumpărături de Crăciun și este asociată cu mari reduceri oferite de magazine în acea zi.

Există mai multe versiuni despre originea denumirii Black Friday, cea mai răspândită fiind că acest termen se referă la profitul înregistrat de afaceri în ziua reducerilor, în contrast cu pierderile înregistrate în restul anului. Astfel, afacerile treceau în acea zi de la "roșu" (pierdere) la "negru" (profit).

Ce magazine participă la Black Friday?

Pe Skroutz veți găsi reduceri pentru aproape toate categoriile de produse, cum ar fi telefoane mobile, laptopuri, tablete, televizoare, haine, pantofi, ceasuri și mobilier. De la console de jocuri (PS4, Nintendo Switch) până la dispozitive pentru îmbunătățirea casei (dezumidificatoare, aer condiționat și mașini de spălat vase), ofertele de Black Friday acoperă o gamă largă de produse!

Cum mă ajută Skroutz în căutarea ofertelor?

Pe scurt: îți fac viața mai ușoară!

Adunăm toate ofertele de Black Friday de la mii de magazine pe o singură pagină, astfel încât să nu ratezi nicio ofertă.

În plus, pe aceeași pagină, veți găsi și toate ofertele Plus Deals de la Skroutz, pentru și mai multe opțiuni de oferte.

Utilizați filtrele pe care le-am adăugat cu categoriile în care există oferte, pentru a putea găsi foarte ușor și rapid ceea ce vă interesează!

Nu uitați că puteți sorta produsele după preț, popularitate și scădere de preț (cea mai mare scădere este afișată prima). În cele din urmă, puteți consulta întotdeauna graficul evoluției prețului fiecărui produs, pentru a fi mereu informat despre evoluția prețului său.

Nu uitați, de asemenea, de ofertele Cyber Monday, care are loc luni după Black Friday și se referă în principal la oportunități online în tehnologie și nu numai.

Top10 Categorii vizitate de utilizatori sunt următoarele:

  1. Telefoane mobile
  2. Sneakers
  3. Televizoare
  4. Pantofi sport bărbați
  5. Smartwatches
  6. Handsfree Bluetooth
  7. Cizme femei
  8. Huse telefoane mobile