Cyber Monday: Ce este și de ce se numește așa?

Cyber Monday este ziua de luni după Black Friday, adică prima zi de luni după Ziua Recunoștinței în SUA. Practic, este una dintre cele mai importante zile ale anului pentru comerț, deoarece, la fel ca și în Black Friday, magazinele oferă multe produse la reducere, precum și oferte importante.

Diferența față de Black Friday, în care se fac oferte atât în magazinele fizice și lanțurile mari, cât și în cele online, este faptul că Cyber Monday este asociată în principal cu ofertele magazinelor online. Astfel, în această zi, multe magazine online (chiar și mici Eshops) obișnuiesc să ofere produsele lor la prețuri foarte competitive. Numele a fost inventat în 2005 de către Ellen Davis, vicepreședinte al National Retail Federation din SUA.

Când este Cyber Monday în Grecia pentru 2024?

Pe 2 Decembrie 2024 va fi următorul Cyber Monday, la 3 zile după Black Friday. Descoperă oferte excelente la dispozitive electronice, telefoane mobile (iPhone și nu numai), laptopuri și în general la toate produsele de tehnologie. În ultimii ani, reducerile Cyber Monday s-au extins și la haine, încălțăminte, accesorii și alte articole de modă. Având în vedere că ofertele sunt pentru cantități limitate, este util să ai notate unele produse care te interesează, astfel încât să poți cumpăra rapid dacă prețul lor scade în cele din urmă. În acest sens, funcția de produse favorite a Skroutz poate fi foarte utilă. Apasă pe inima produselor care te interesează și te vom notifica imediat în contul tău atunci când prețul lor scade.

Ce magazine participă la Cyber Monday?

După cum s-a menționat deja, în această zi vei vedea oferte importante de la majoritatea magazinelor online din Atena, Salonic și restul Greciei. Nu există un număr limită de magazine, dar având în vedere marele număr de participanți în 2023, ne așteptăm la o participare foarte mare și în 2024.

Cum mă ajută Skroutz în căutarea de oferte?

Cu participarea tot mai mare a magazinelor online în Cyber Monday, este dificil să urmărești toate ofertele și reducerile.

Noi vom încerca să te ajutăm puțin în acest sens!

Pe 30 noiembrie, vom începe să adunăm toate ofertele de la mii de magazine într-o singură pagină, astfel încât să nu ratezi nicio ofertă Cyber Monday. Pe pagina specială cu reduceri de preț, am adăugat filtre cu categoriile în care există oferte, pentru a putea găsi ușor și rapid ce te interesează! Nu uita că poți sorta produsele după preț, popularitatea și scăderea prețului (cea mai mare reducere de pret va apărea prima).