Uleiul vegetal din sâmburi de struguri este obținut din semințele strugurilor viței-de-vie (Vitis Vinifera) și are o aromă dulce și delicată. Conține vitaminele E, B și A, precum și flavonoide.
Proprietățile sale hidratante, astringente și emoliente îl fac potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice, produse de îngrijire a părului și săpunuri. Este folosit și în aromaterapie pentru îngrijirea pielii afectate.
- Tip: Ulei vegetal
- Origine: Sâmburi de struguri
- Cantitate: 100 ml
- Aromă: Dulce și delicată
- Vitamine: E, B și A
- Ingrediente: Flavonoide
- Utilizare: În produse cosmetice, produse de îngrijire a părului, săpunuri și aromaterapie
- Aromă / Plantă
- -
- Cantitate
- 100 ml
- cu picurător
- Nu
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.