Garanție de returnare a banilor

Dacă din orice motiv dorești să anulezi comanda ta înainte de a o primi sau să returnezi un produs, poți solicita returnarea banilor tăi. În acest caz, banii tăi vor fi returnați imediat și rapid.

Mi-am schimbat părerea

Poți să anulezi comanda ta în orice moment. Acest lucru poate fi făcut din contul tău sau contactându-ne. În orice caz, garantăm că vei primi banii tăi înapoi integral.

Am primit produs greșit

Poți returna produsele pe care le cumperi prin Skroutz în termen de 14 zile de la data primirii lor în starea inițială fără nicio taxă.

Produsul este defect

Ai găsit defect la vreun produs din comanda ta? Toate achizițiile prin Skroutz sunt acoperite de o garanție de 2 ani! Pentru primul an, vom avea grijă să fie reparată orice defecțiune. Dacă acest lucru nu este posibil, vom înlocui produsul sau îți vom returna banii! Pentru mai multe informații, vezi politica noastră de returnări!

Retururi Gratuite

Dacă ai primit un produs greșit sau defect sau dacă pur și simplu ți-ai schimbat părerea, procesul de returnare este gratuit*, extrem de simplu și rapid. Skroutz acoperă toate costurile de returnare și reexpediere a comenzii în cazul în care dorești înlocuirea produsului.

Începe o returnare
*Pentru a se garanta returnarea banilor tăi și returnările gratuite, se aplică condiții și restricții. Poți afla mai multe citind Politica de Returnări.

Serviciu Permanent

Skroutz se află aproape de tine pe tot parcursul procesului de cumpărare, dar și după. Din momentul în care faci comanda, știm și controlăm fiecare pas al coletului tău până ajunge în mâinile tale. Chiar și după ce primești coletul, ne aflăm alături de tine oferind cel mai bun suport posibil pentru a rezolva orice întrebare sau problemă care apare.

Plăți sigure

La Skroutz respectăm strict reglementările internaționale de securitate a tranzacțiilor electronice. Astfel, datele cardului tău sunt întotdeauna în siguranță. Când alegi să salvezi cardul, pentru comoditate la o achizițiile viitoare, datele sunt stocate în siguranță la banca parteneră.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile