Uleiul esențial Mercaton Tea Tree este obținut prin distilarea cu abur a lemnului plantei și este utilizat în amestecuri aromatice, produse cosmetice și produse de igienă pentru piele și scalp. Caracterul său aromatic camforat îl face potrivit și pentru compoziții aromatice sau pentru utilizarea într-un difuzor de parfum pentru încăpere.
Pentru utilizarea pe piele, concentrația maximă permisă este de 0,8%, adică 1 picătură de ulei esențial la 7 ml de ulei purtător. Pentru produse cosmetice, se recomandă 15–20 de picături la 50 ml de ulei vegetal, cremă, șampon neutru sau gel de duș. Pentru parfumarea încăperii, se recomandă 10 picături într-un difuzor sau vaporizator. Se recomandă testarea pe o porțiune mică de piele cu cel puțin 48 de ore înainte de utilizare. Nu se aplică pe pielea sensibilă, iritată sau lezată ori la copiii sub 3 ani și se păstrează departe de copii.
- Plantă: Tea Tree
- Cantitate: 10 ml
- Puritate: 100% ulei esențial
- Caracterul parfumului: Camforat
- Metoda de extracție: Distilare cu abur
- Densitate: 0,915–0,945
- Punct de aprindere: 85 °C
- Aromă / Plantă
- Arbore de ceai
- Cantitate
- 10 ml
- Profil Aromatic
- Camforat
- Puritate
- 100% ulei esențial
- cu picurător
- Nu
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.