Livrare gratuită pentru expedieri de peste 500Lei!

Află mai multe
Unitati optice

Unitate DVD-RW Externă Andowl Q-t96 Codul: Q-T96

Îmbunătățiți capabilitățile computerului dumneavoastră cu unitatea externă Andowl Q-T96. Acest dispozitiv elegant și portabil reprezintă soluția ideală pentru laptopuri și notebook-uri care nu dispun...

Îmbunătățiți capabilitățile computerului dumneavoastră cu unitatea externă Andowl Q-T96. Acest dispozitiv elegant și portabil reprezintă soluția ideală pentru laptopuri și notebook-uri care nu dispun de o unitate optică integrată. Cu o conexiune USB 3.0 pentru viteze mari de transfer de date, vă permite să citiți și să scrieți CD-uri și DVD-uri cu...

Vezi descrierea completă Vezi descrierea completă
59 87 Lei
Livrare lun, 22 iun - mie, 24 iun
12,00 Lei   costul de livrare
Trimis de la Grecia
De la eBest 4,9 (111)
Grecia
20+ bucăți
Vezi Componente PC pe pagina de eBest
Ce se întâmplă dacă se strică?

Ai cel puțin o garanție de 2 ani. Contactează-ne prin telefon și ne vom ocupa imediat de repararea, înlocuirea sau rambursarea banilor tăi, complet gratuit.

Ce se întâmplă dacă mă răzgândesc?

Nicio problemă, atâta timp cât este în termen de 14 zile. Vom veni să-l ridicăm sau poți alege Punctul Skroutz care ți se potrivește, complet gratuit de până la 2 ori pe an, și vă vom returna banii.

Descriere

Descriere

Îmbunătățiți capabilitățile computerului dumneavoastră cu unitatea externă Andowl Q-T96. Acest dispozitiv elegant și portabil reprezintă soluția ideală pentru laptopuri și notebook-uri care nu dispun de o unitate optică integrată. Cu o conexiune USB 3.0 pentru viteze mari de transfer de date, vă permite să citiți și să scrieți CD-uri și DVD-uri cu fiabilitate deplină. Designul Plug & Play înseamnă că nu sunt necesari drivere de instalare, iar profilul său subțire și finisajul negru îl fac un accesoriu indispensabil pentru orice birou modern.

Viteze ridicate USB 3.0

Unitatea Andowl Q-T96 este echipată cu interfață USB 3.0, care oferă transferuri de date semnificativ mai rapide comparativ cu vechiul standard USB 2.0. Acest lucru se traduce prin scriere stabilă fără întreruperi și citire rapidă a fișierelor mari sau a filmelor de înaltă definiție. 

Design subțire și portabil

Proiectat având în vedere portabilitatea, Q-T96 dispune de un profil ultra-subțire (Slim design) care încape cu ușurință în geanta laptopului dumneavoastră. Cablu USB integrat, care se depozitează în partea de jos a dispozitivului, elimină necesitatea accesoriilor suplimentare și previne pierderea acestuia. Finisajul antiderapant de la bază asigură că dispozitivul rămâne stabil în timpul rotației discului, reducând vibrațiile și zgomotul în timpul funcționării.

Compatibilitate Absolută și Plug & Play

Utilizarea Andowl Q-T96 este extrem de simplă, deoarece funcționează imediat ce este conectat la portul USB (Nu este necesar driver). Suportă o gamă largă de formate, precum DVD-ROM, DVD-Video, CD-R/RW și multe altele, făcându-l un „multifuncțional” ideal pentru instalarea de software, vizionarea de filme sau realizarea de copii de siguranță. Este compatibil cu toate sistemele de operare moderne, inclusiv Windows, Mac OS și Linux, oferind o experiență de utilizare fără probleme în orice mediu.

Producător

Vezi descrierea completă

Specificații

Specificații

Cod produs
Q-T96
Citire
DVD-ROM
Unități optice
DVD-RW/CD-RW
Dispozitiv extern
Da
Utilizare dispozitiv
Desktop, Laptop
Culoare Full Face
Negru

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Vezi toate specificațiile

Recenzii (37)

Recenzii

1. 22
  2. 7
  3. 3
  4. 2 stele
    0
  5. 5
Adaugă un review
  • Silențioase
  • Raport calitate-preț
  • Viteză
  • Durabilitate
  • Calitatea construcției
  • D-Saz

Achiziție verificată

Am primit un produs defect. Mi-au spus la retur că probabil toată seria este defectă, deoarece au avut și alte retururi. Așadar, poate ar fi mai bine să alegeți altceva cu buget redus

Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
  • Foarte lent și uneori nu citește dvd-ul. Cu toate acestea, este foarte ieftin și, cu puțină bătaie de cap, își face treaba

Tradus din Greacă ·
  • babis_li79

Achiziție verificată

L-am folosit puțin până acum și funcționează bine și silențios. Și este relativ ieftin.
    Pentru problema cu cablul scurt despre care scriu mulți, am cumpărat pentru prelungire un cablu USB male-female de un metru cu 3 euro, așa că, unindu-l cu cablul scurt al dispozitivului DVD, acum pot plasa dispozitivul DVD oriunde doresc pe birou. Atenție însă, dacă cumpărați cablu USB, să fie cablu female-male, nu male-male, pentru că altfel nu se va conecta.
    De asemenea, cablul USB male-female este util pentru a-l conecta la un port USB din spatele calculatorului și a-l aduce în față, pentru a conecta acolo, în portul female, un stick USB de memorie, astfel încât să vă fie mai comod.
    Atât, sper că am fost de ajutor.

Tradus din Greacă ·
    • Viteză
    • Silențioase
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Dimitris_Talianis
    4
    3 din 3 membri au considerat această recenzie utilă

Achiziție verificată

Cablul foarte scurt pe care îl are nu ajută prea mult. 90% dintre dvd/cd-urile pe care le-am pus funcționează normal. Dvd-urile originale, toate funcționează fără probleme. Uneori poate durează puțin să citească la început. Plug and play, nicio problemă de recunoaștere a dispozitivului.

Tradus din Greacă ·
  • ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ
    4

Achiziție verificată

Își face treaba foarte bine.
    Este complet silențios și nu scârțâie în timpul funcționării, așa cum fac altele.
    Singurul aspect negativ care nu mi-a plăcut este cablul foarte scurt pe care îl are; este foarte incomod, cel puțin pentru PC-ul meu, trebuie să-l țin deasupra turnului.
    Pentru un laptop, presupun că este convenabil.

Tradus din Greacă ·
    • Viteză
    • Silențioase
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

Pentru banii lui, este bun

Tradus din Greacă ·
  • 5
    2 din 2 membri au considerat această recenzie utilă

Achiziție verificată

Un instrument foarte util pentru munca mea. Viteză de citire rapidă.

Tradus din Greacă ·
  • 1
    0 din 7 membri au considerat această recenzie utilă

Nu a funcționat niciodată. De la prima zi

Tradus din Greacă ·
    • Viteză
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Viteză
    • Silențioase
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

• Viteză
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
    • Zgomotos
  • Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Viteză
    • Raport calitate-preț
    • Zgomot moderat
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
  • Achiziție verificată

• Viteză
    • Silențioase
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

• Am primit un produs defect. Mi-au spus la retur că probabil toată seria este defectă, deoarece au avut și alte retururi. Așadar, poate ar fi mai bine să alegeți altceva cu buget redus

Tradus din Greacă ·
    0
  • Foarte lent și uneori nu citește dvd-ul. Cu toate acestea, este foarte ieftin și, cu puțină bătaie de cap, își face treaba

Tradus din Greacă ·
    0
  • L-am folosit puțin până acum și funcționează bine și silențios. Și este relativ ieftin.
    Pentru problema cu cablul scurt despre care scriu mulți, am cumpărat pentru prelungire un cablu USB male-female de un metru cu 3 euro, așa că, unindu-l cu cablul scurt al dispozitivului DVD, acum pot plasa dispozitivul DVD oriunde doresc pe birou. Atenție însă, dacă cumpărați cablu USB, să fie cablu female-male, nu male-male, pentru că altfel nu se va conecta.
    De asemenea, cablul USB male-female este util pentru a-l conecta la un port USB din spatele calculatorului și a-l aduce în față, pentru a conecta acolo, în portul female, un stick USB de memorie, astfel încât să vă fie mai comod.

Tradus din Greacă ·
    0
  • Cablul foarte scurt pe care îl are nu ajută prea mult. 90% dintre dvd/cd-urile pe care le-am pus funcționează normal. Dvd-urile originale, toate funcționează fără probleme. Uneori poate durează puțin să citească la început. Plug and play, nicio problemă de recunoaștere a dispozitivului.

Tradus din Greacă ·
    3
  • Își face treaba foarte bine.
    Este complet silențios și nu scârțâie în timpul funcționării, așa cum fac altele.
    Singurul aspect negativ care nu mi-a plăcut este cablul foarte scurt pe care îl are; este foarte incomod, cel puțin pentru PC-ul meu, trebuie să-l țin deasupra turnului.

Tradus din Greacă ·
    3
  • Vezi toate

Descriere și specificații

Îmbunătățiți capabilitățile computerului dumneavoastră cu unitatea externă Andowl Q-T96. Acest dispozitiv elegant și portabil reprezintă soluția ideală pentru laptopuri și notebook-uri care nu dispun de o unitate optică integrată. Cu o conexiune USB 3.0 pentru viteze mari de transfer de date, vă permite să citiți și să scrieți CD-uri și DVD-uri cu fiabilitate deplină. Designul Plug & Play înseamnă că nu sunt necesari drivere de instalare, iar profilul său subțire și finisajul negru îl fac un accesoriu indispensabil pentru orice birou modern.

Viteze ridicate USB 3.0

Unitatea Andowl Q-T96 este echipată cu interfață USB 3.0, care oferă transferuri de date semnificativ mai rapide comparativ cu vechiul standard USB 2.0. Acest lucru se traduce prin scriere stabilă fără întreruperi și citire rapidă a fișierelor mari sau a filmelor de înaltă definiție. 

Design subțire și portabil

Proiectat având în vedere portabilitatea, Q-T96 dispune de un profil ultra-subțire (Slim design) care încape cu ușurință în geanta laptopului dumneavoastră. Cablu USB integrat, care se depozitează în partea de jos a dispozitivului, elimină necesitatea accesoriilor suplimentare și previne pierderea acestuia. Finisajul antiderapant de la bază asigură că dispozitivul rămâne stabil în timpul rotației discului, reducând vibrațiile și zgomotul în timpul funcționării.

Compatibilitate Absolută și Plug & Play

Utilizarea Andowl Q-T96 este extrem de simplă, deoarece funcționează imediat ce este conectat la portul USB (Nu este necesar driver). Suportă o gamă largă de formate, precum DVD-ROM, DVD-Video, CD-R/RW și multe altele, făcându-l un „multifuncțional” ideal pentru instalarea de software, vizionarea de filme sau realizarea de copii de siguranță. Este compatibil cu toate sistemele de operare moderne, inclusiv Windows, Mac OS și Linux, oferind o experiență de utilizare fără probleme în orice mediu.

Producător

Cod produs
Q-T96
Citire
DVD-ROM
Unități optice
DVD-RW/CD-RW
Dispozitiv extern
Da
Utilizare dispozitiv
Desktop, Laptop
Culoare Full Face
Negru

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii (37)

1. 22
  2. 7
  3. 3
  4. 2 stele
    0
  5. 5
Adaugă un review
  • Silențioase
  • Raport calitate-preț
  • Viteză
  • Durabilitate
  • Calitatea construcției
  • D-Saz

Achiziție verificată

Am primit un produs defect. Mi-au spus la retur că probabil toată seria este defectă, deoarece au avut și alte retururi. Așadar, poate ar fi mai bine să alegeți altceva cu buget redus

Tradus din Greacă ·

Tradus din Greacă ·
  • babis_li79

Achiziție verificată

L-am folosit puțin până acum și funcționează bine și silențios. Și este relativ ieftin.

Tradus din Greacă ·
    • Viteză
    • Silențioase
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Dimitris_Talianis
    4

Achiziție verificată

Cablul foarte scurt pe care îl are nu ajută prea mult. 90% dintre dvd/cd-urile pe care le-am pus funcționează normal. Dvd-urile originale, toate funcționează fără probleme. Uneori poate durează puțin să citească la început. Plug and play, nicio problemă de recunoaștere a dispozitivului.

Tradus din Greacă ·
  • ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ
    4

Achiziție verificată

Își face treaba foarte bine.

Tradus din Greacă ·
    • Viteză
    • Silențioase
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

Pentru banii lui, este bun

Tradus din Greacă ·
  • 5
    2 din 2 membri au considerat această recenzie utilă

Achiziție verificată

Un instrument foarte util pentru munca mea. Viteză de citire rapidă.

Tradus din Greacă ·
  • 1
    0 din 7 membri au considerat această recenzie utilă

Nu a funcționat niciodată. De la prima zi

Tradus din Greacă ·
    • Viteză
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Viteză
    • Silențioase
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

• Viteză
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
    • Zgomotos
  • Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Achiziție verificată

• Viteză
    • Raport calitate-preț
    • Zgomot moderat
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
  • Achiziție verificată

• Viteză
    • Silențioase
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
  • Achiziție verificată

• Am primit un produs defect. Mi-au spus la retur că probabil toată seria este defectă, deoarece au avut și alte retururi. Așadar, poate ar fi mai bine să alegeți altceva cu buget redus

Tradus din Greacă ·
    0

Tradus din Greacă ·
    0
  • L-am folosit puțin până acum și funcționează bine și silențios. Și este relativ ieftin.

Tradus din Greacă ·
    0
  • Cablul foarte scurt pe care îl are nu ajută prea mult. 90% dintre dvd/cd-urile pe care le-am pus funcționează normal. Dvd-urile originale, toate funcționează fără probleme. Uneori poate durează puțin să citească la început. Plug and play, nicio problemă de recunoaștere a dispozitivului.

Tradus din Greacă ·
    3
  • Își face treaba foarte bine.

Tradus din Greacă ·
    3
  • Vezi toate
59,87 Lei
12,00 Lei   costul de livrare