Uleiul esențial de caramel este utilizat în cofetărie, precum și la fabricarea produselor cosmetice și a parfumurilor.
- Aromă: Caramel
- Cantitate: 50 g
- Utilizare: Cofetărie, fabricarea produselor cosmetice și a parfumurilor
- Aromă / Plantă
- -
- cu picurător
- Nu
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.