Uleiul esențial de dafin este obținut din planta Laurus nobilis și are o aromă lemnoasă și parfumată. Este folosit în aromaterapie și poate fi adăugat în produse cosmetice și de îngrijire a corpului și părului. Pentru masaj, se amestecă cu un ulei neutru.
Nu este destinat ingerării.
- Plantă: Dafin (Laurus nobilis)
- Caracterul aromei: Lemnos
- Cantitate: 20 ml
- Aromă / Plantă
- Dafin
- Cantitate
- 20 ml
- Profil Aromatic
- Lemnos
- cu picurător
- Nu
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.