Specie endemică lacului Malawi. Se întâlnește pe malul vestic al lacului, între regiunile Charo și Chizi Point, precum și pe partea estică, între regiunile Cape Kaiser și Lumbaulo. Trăiește în zonele mai adânci și stâncoase ale lacului, la o adâncime de aproximativ 25 de metri, iar foarte rar îl vom întâlni la o adâncime mai mică de 10 metri.
Livrare gratuită pentru expedieri de peste 500Lei!
Află mai multe