Ulei pur de muștar, obținut prin presare la rece și supus unei prelucrări ușoare la o temperatură între 80C și 110C. Potrivit pentru uz cosmetic. Uleiul de muștar are un parfum specific și un gust caracteristic picant. Este un produs extrem de hrănitor, cu o gamă largă de efecte terapeutice.
Pentru fiecare nevoie a părului tău
- Acțiune
- -
- Tratament
- -
Specificații
- Cantitate
- 250 ml
- Tip
- -
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.