Am căutat o termometru/higrometru care să îndeplinească toate cerințele pe care le menționez mai jos de ceva timp și nu am reușit să găsesc unul, gândindu-mă că, în cele din urmă, nu există. Și apoi apare Tapo (personal, consider că este una dintre cele mai bune companii pentru dispozitive Smart Home) și lansează acesta... pe partea POZITIVĂ...
* Precizie în măsurători (atât temperatură, cât și umiditate)
* Se conectează la aplicația Tapo, astfel încât să puteți vizualiza măsurătorile de oriunde vă aflați și, desigur, să activați diverse automatizări (este necesar Tapo Smart Hub)
* Baterie care durează cel puțin 1 an, poate chiar mai mult
* Display excelent lizibil și clar datorită tehnologiei de afișare e-ink
* Design excelent și minimalist care se potrivește aproape oriunde!
* Capacitatea de a fi plasat practic oriunde! (Perete, masă, frigider... Are și un magnet pe spate)
Acum, pe partea NEGATIVĂ...
* Poate doar prețul ar putea fi mai bun, deoarece văd că costă mai mult de 25 de euro, suma pentru care l-am cumpărat.
Έψαχνα αρκετό καιρό ένα θερμόμετρο/Υγρασιομετρο που να "τικαρει" όλα τα κουτάκια που αναφέρω παρακάτω και δεν έβρισκα νομίζοντας ότι τελικά δεν υπάρχει. Και έρχεται η Tapo (προσωπικά τη θεωρώ από τις καλύτερες εταιρίες για Smart Home συσκευές) και μας βγάζει αυτό... στα ΘΕΤΙΚΑ λοιπόν...
* Ακρίβεια στις Μετρήσεις ( Και στην Θερμότητα και στην υγρασία)
* Συνδέεται με την εφαρμογή της Tapo έτσι ώστε να μπορείς να βλέπεις τις μετρήσεις απ' όπου κ αν είσαι και φυσικά να ενεργοποιεις διάφορους αυτοματισμούς (Ειναι απαραίτητο το Tapo Smart Hub)
* Μπαταρία που κρατάει τουλάχιστον 1 χρόνο ίσως κ παραπάνω
* Εξαιρετική Ευανάγνωστη και ξεκάθαρη οθόνη χάρη και στη τεχνολογία οθόνης e-ink display
* Εξαιρετικός και minimal σχεδιασμός που ταιριάζει σχεδόν παντού !
* Δυνατότητα τοποθέτησης κυριολεκτικά παντού ! (Τοίχος, επιτραπέζιο, ψυγείο... Διαθέτει και μαγνήτη στο πίσω μέρος)
στα ΑΡΝΗΤΙΚΑ τώρα...
* Ίσως Μόνο η τιμή του θα μπορούσε να είναι καλύτερη γτ βλέπω ότι πάει και περισσότερα απτά 25€ που το πήρα εγώ.