Uleiul esențial de Portocală este obținut prin presarea la rece a cojii de portocală și are o aromă dulce, fructată și citrică. Este 100% comestibil și poate fi folosit în băuturi, dulciuri și produse cosmetice, în proporțiile indicate mai jos.
- Cantitate: 10 ml
- Aromă / Plantă: Portocală
- Caracterul aromei: Citric
- Proprietăți: Comestibil
- Metoda de producție: Presarea la rece a cojii
- Procent de utilizare în băuturi: 0,10%
- Procent de utilizare în dulciuri: 0,30%
- Procent de utilizare în produse cosmetice: 1%
- INCI: Citrus Sinensis
- Proveniență: Grecia, prefectura Etolia-Acarnania
- Aromă / Plantă
- Portocala
- Cantitate
- 10 ml
- Profil Aromatic
- Citrice
- Proprietăți
- Comestibil
- cu picurător
- Nu
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.