Bauer Superfix 30 Στόκος Γενικής Χρήσης Epoxi Gri 1kg
Umpluturi pentru spaclu

Bauer Superfix 30 Στόκος Γενικής Χρήσης Epoxi Gri 1kg Codul: 26539590

Adeziv și etanșant epoxidic tixotropic sub formă de pastă bicomponentă, fără solvenți, de volum stabil, pentru utilizări multiple, cum ar fi reparații, lipire, etanșare, etc. Nu se micșorează și nu...

Vezi descrierea completă

Adeziv și etanșant epoxidic tixotropic sub formă de pastă bicomponentă, fără solvenți, de volum stabil, pentru utilizări multiple, cum ar fi reparații, lipire, etanșare, etc. Nu se micșorează și nu este afectat deloc de umiditate. Se aplică cu o spatulă în straturi cu grosime maximă de 30 mm pe suprafețe orizontale și 15 mm pe suprafețe verticale. Lipsește...

Vezi descrierea completă
11,90
Livraremar, 04 iun - joi, 06 iun
+6,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 11,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 11,90 €

  2. 12,79 €

Descriere

Adeziv și etanșant epoxidic tixotropic sub formă de pastă bicomponentă, fără solvenți, de volum stabil, pentru utilizări multiple, cum ar fi reparații, lipire, etanșare, etc. Nu se micșorează și nu este afectat deloc de umiditate. Se aplică cu o spatulă în straturi cu grosime maximă de 30 mm pe suprafețe orizontale și 15 mm pe suprafețe verticale. Lipsește diferite materiale, cum ar fi betonul, pietrele naturale, mortarul, cărămizile, blocurile de ciment, oțelul, fierul, aluminiul, lemnul, sticla, poliesterul, epoxidul și multe altele.

Producător

Bauer

Specificații

Specificații

Tip
Utilizare generală
Atribute
Epoxi

Ambalaj

Greutate
1 kg

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

7 utilizatori au acest produs și te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile