vidaXL No 410 Lanțuri Antiderapante pentru Autovehicul 4x4 210609
Lanturi auto antiderapante

vidaXL No 410 Lanțuri Antiderapante pentru Autovehicul 4x4 210609 Codul: 26978572

Lanțurile antiderapante de la compania vidaXL, sunt montate pe roțile motoare ale mașinii, sporind aderența la drum atunci când acesta este acoperit de zăpadă și gheață. Aplicarea lor pe vehiculele cu tracțiune integrală se face pe axa din față pentru a permite sistemului de direcție să funcționeze mai eficient. Montarea lor este relativ ușoară, dar este...
Vezi descrierea completă

54,36179 monede

de la Perfettacasa

Livraremar, 05 mar - lun, 11 mar
+6,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 48,41 €

Descriere

Lanțurile antiderapante de la compania vidaXL, sunt montate pe roțile motoare ale mașinii, sporind aderența la drum atunci când acesta este acoperit de zăpadă și gheață. Aplicarea lor pe vehiculele cu tracțiune integrală se face pe axa din față pentru a permite sistemului de direcție să funcționeze mai eficient. Montarea lor este relativ ușoară, dar este necesar să le testăm înainte pentru a ne familiariza cu montarea lor.

De asemenea, un criteriu important în alegerea lanțurilor de zăpadă, în afară de dimensiunea compatibilă a anvelopei noastre, este și diametrul (grosimea) lanțului pe care îl vom alege. De obicei, lanțurile cu grosimea de 12mm și mai mare oferă o aderență mai eficientă și o penetrare mai bună în zăpadă în comparație cu lanțurile cu diametru mai "subțire".

Specificații

Specificații

Tip
Lanțuri antiderapante
Vehicul
4x4
Grosime
16 mm
Bucăți
2 buc

Compatibilitate

Lanțuri de zăpadă
Exemplu de explicație a dimensiunii

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

Acei utilizatori care au acest produs te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile