Asus Vivobook 15 M1505YA-OLED-L721W 15.6" FHD (Ryzen 7-7730U/16GB/512GB SSD/W11 Acasă) Cool Silver (Tastatură UK)
Laptopuri

Asus Vivobook 15 M1505YA-OLED-L721W 15.6" FHD (Ryzen 7-7730U/16GB/512GB SSD/W11 Acasă) Cool Silver (Tastatură UK) Codul: 42369932

Caracteristici cheie:

 • Model 2023
 • Ecran 15.6" 1920x1080
 • 8 nuclee până la 4.5Ghz/Zen 3
 • HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
 • Greutate 1.7Kg
Vezi descrierea completă
879,505.580 monede
Livrarejoi, 29 feb - lun, 04 mar
Gratuitcostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Stoc 5 bucăți

Află mai multe despre facturare
 • Garantie extinsă
 • +Valabil timp de 1 an
 • Cu fiabilitatea Allianz Partners
Află mai multe
 • Garantie extinsă și protecție pentru dispozitiv
 • Garantie valabilă pentru încă 1 an (3 ani în total)
 • Protecție validă pentru dispozitiv timp de 2 ani
 • Cu fiabilitatea Allianz Partners
Află mai multe

Verifică produsele recondiționate Asus.

Economisește bani alegând un dispozitiv recondiționat

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 865,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

 1. 951,48 €

 2. 919,47 €

 3. 984,78 €

 4. 939,70 €

 5. 917,00 €

 6. 868,80 €

 7. 891,77 €

 8. Revânzător oficial
  865,00 €

 9. 901,60 €

 10. Revânzător oficial
  865,00 €

 11. 885,33 €

 12. 910,16 €

 13. 893,24 €

 14. 879,50 €

 15. 868,50 €

 16. Revânzător oficial
  889,00 €

 17. 902,96 €

 18. 894,70 €

 19. 895,20 €

 20. 898,40 €

 21. 928,90 €

 22. 1.003,25 €

 23. 895,00 €

 24. 971,39 €

 25. 971,58 €

 26. 946,57 €

 27. 877,00 €

 28. Revânzător oficial
  890,60 €

 29. 911,76 €

Descriere

Asus Vivobook 15 M1505YA-OLED-L721W 15.6" FHD este în principal destinat utilizatorilor care caută un laptop cu performanțe puternice pentru sarcinile de zi cu zi și divertisment. Ecranul OLED FHD de înaltă calitate de 15,6" oferă o reproducere uimitoare a culorilor și contrast, făcându-l potrivit pentru vizionarea de multimedia, sarcini de birou și chiar jocuri ușoare.

Procesorul Ryzen 7-7730U și cei 16GB de RAM oferă suficientă putere pentru diverse sarcini, cum ar fi navigarea pe web, editarea de documente, editarea de fotografii și video și alte activități zilnice.

În ansamblu, acest laptop este destinat persoanelor care au nevoie de performanțe puternice pentru diverse sarcini de zi cu zi, cum ar fi munca de birou, multimedia, editarea de fotografii și video și jocuri ușoare.

Totul este mai fluid cu puternicul laptop ASUS Vivobook 15 OLED, laptopul plin de funcții cu un ecran OLED uimitor care se laudă cu o gamă de culori de calitate cinematografică DCI-P3 de 100%. Și totul este și mai ușor, datorită funcțiilor prietenoase pentru utilizator, cum ar fi balamaua plată de 180°, o protecție fizică pentru webcam și taste dedicate pentru activarea sau dezactivarea microfonului.

Sănătatea ta este în mâini sigure cu ASUS Antimicrobial Guard Plus care protejează suprafețele atinse frecvent, iar touchpad-ul mai mare este acum mai prietenos cu degetele. Bucură-te de puterea fluidă a Vivobook 15 OLED!

Afișaj

Explorați un afișaj vibrant

Explorați o experiență vizuală nouă și revigorantă cu ecranul uimitor NanoEdge OLED HDR cu trei laturi al Vivobook 15 OLED, cu un raport de aspect de 16:9. Este incredibil de luminos, cu o gamă de culori de calitate cinematografică DCI-P3 de 100% pentru culori extrem de vibrante.

Este, de asemenea, certificat PANTONE® pentru precizie profesională a culorilor și certificat de TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră. Este perfect pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru, jocuri sau divertisment - lăsați Vivobook 15 OLED să adauge strălucire vieții dvs.!

100% DCI-P3: Cel mai bun spectru de culori în categoria laptopurilor

Ecrane live pentru creativitate precisă, lucru colorat și divertisment vizual vibrant.

70% mai puțină lumină albastră dăunătoare

Cu niveluri mai reduse de lumină albastră nocivă, OLED oferă o mai bună protecție pentru ochi și calitatea somnului.

Mai rece, mai silențios și mai rapid!

Pentru a rămâne răcoroși în orice situație, Vivobook 15 OLED utilizează un ventilator IceBlade și două orificii de aerisire pentru a accelera eficient transferul de căldură, asigurând o performanță stabilă a procesorului fără întreruperi.

Gamă de culori personalizabile pentru fiecare nevoie

Cu software-ul integrat ASUS Splendid, gama de culori poate fi schimbată rapid și ușor pentru a se potrivi diferitelor sarcini sau preferințe. Alegeți între setarea culorilor native extrem de vii, sRGB pentru conținut web sau navigare, DCI-P3 pentru conținut cinematografic sau Display P3 pentru culori uimitoare în lumea reală.

Tastatură ASUS ErgoSense, experiență confortabilă de tastare

Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră principală. De aceea, tastatura ASUS ErgoSense oferă o senzație incredibil de satisfăcătoare, cu un rebound optim al tastelor și o distanță de deplasare calculată meticulos. Experimentați tastatura ErgoSense și în curând veți constata că navigați cu ușurință prin munca dumneavoastră.

Rată de clicuri optimă: Proiectat la perfecțiune

Simțul unei tastaturi depinde de raportul critic dintre forța maximă (cunoscută și sub numele de forță de activare) și forța de contact. Forța de contact apare atunci când partea de jos a tastei atinge placa de circuit pentru a activa un semnal electronic, care la rândul său generează energia corespunzătoare pentru tasta.

Pentru a obține cel mai natural simț al unei tastaturi, experții în tastaturi ASUS au determinat științific că raportul ergonomic optim de clic pentru o tastă este cuprins între 45-60%. Aceste forțe sunt măsurate și ajustate precis folosind domurile elastice proiectate de ASUS sub taste.

ASUS Antimicrobial Guard Plus - Inhibe 99% din virusurile COVID-19, gripă și bacterii

ASUS Antimicrobial Guard Plus este aplicat pe zonele laptopului pe care le atingi frecvent pentru a-l menține sănătos. Această tehnologie inhibă virușii și bacteriile. Și este dovedită științific — utilizând standardele ISO 21702 și 22196 — că inhibă creșterea virușilor și bacteriilor cu peste 99% într-un interval de 24 de ore. Tulpinile utilizate pentru testare includ SARS-CoV-2 (COVID-19), H3N2 (gripa A) și bacteriile E. coli.

Deblocare cu o atingere

Accesarea dispozitivului nu a fost niciodată mai ușoară sau mai sigură! Cu senzorul de amprentă opțional de pe touchpad și Windows Hello, nu mai trebuie să tastezi parola de fiecare dată — tot ce ai nevoie este o singură atingere!

Optimizarea în timp real a imaginii camerei web

Tehnologia ASUS de reducere a zgomotului 3D (3DNR) și noile efecte pentru webcam duc experiența apelurilor video la un nivel superior. 3DNR îmbunătățește semnificativ claritatea imaginii camerei web FHD, cu un algoritm unic care îmbunătățește imaginile și efectuează anularea zgomotului în timp real pentru a asigura că totul apare clar în timpul apelurilor video.

Tehnologie de anulare a zgomotului AI de ultimă generație

Pentru a oferi experiențe excepționale de teleconferință, acesta dispune de tehnologia ASUS AI Noise-Canceling, care utilizează învățarea automată pentru a izola zgomotele nedorite din vorbirea umană. Această tehnologie ajută la filtrarea zgomotului ambiental pentru o calitate optimă în apelurile de conferință de grup. Funcția ASUS AI Noise-Canceling Mic din aplicația MyASUS poate filtra zgomotele de fundal - astfel încât să poți auzi ce spun toți ceilalți.

Apeluri videoconferință cu mai multe funcții

Apelurile conferință pot avea unul sau mai mulți prezentatori, adunați în jurul unui singur laptop, cu voci care vin din diferite direcții. Cu sistemul îmbunătățit activat prin intermediul aplicației MyASUS, acesta detectează și optimizează sunetul fie dintr-o singură direcție, fie din toate direcțiile — asigurând un sunet de calitate superioară pentru apelurile conferință.

Conferință video cu un prezentator

Funcția de apel conferință a unui prezentator poate filtra zgomotul și alte voci și poate asigura că se aude doar vocea din fața laptopului. Atunci când activați funcția de monitorizare a difuzorului de destinație, poate chiar să identifice și să monitorizeze noii vorbitori într-un arc de 180°, fiind ideală pentru înregistrarea grupurilor mari, precum și a indivizilor.

Apel de conferință cu mai mulți prezentatori

Funcția de conferință cu mai mulți prezentatori filtrează zgomotul ambiental în timp ce identifică mai multe voci din toate direcțiile și distanțele, astfel încât toate vocile să sune mai clar.

Sunet excelent pentru a auzi lumea

ASUS SonicMaster este o combinație de hardware, software și ajustare a sunetului concepută pentru a vă oferi cea mai bună experiență audio. Calitatea profesională asigură o codare și decodare audio precisă, în timp ce amplificatoarele, difuzoarele mari și camerele de ajustare care se potrivesc perfect cu Vivobook 15 OLED asigură o performanță sonoră puternică și un bass mai profund.

Prelucrarea și ajustarea suplimentară a semnalului ajută la îmbunătățirea detaliilor, filtrarea zgomotului și îmbunătățirea clarității audio, oferindu-vă un sunet cu adevărat captivant.

Perfect în fiecare detaliu

Vivobook 15 OLED vă menține complet conectat cu ajutorul porturilor sale I/O cuprinzătoare. Există un port USB-C® 3.2 Gen 1 cu alimentare, două porturi USB 3.2 Gen 1 de tip A, un port USB 2.0, o ieșire HDMI® și un jack combo audio — făcându-vă ușor să conectați toate perifericele, monitoarele și proiectoarele existente.

Încărcare rapidă

Vivobook 15 suportă încărcare rapidă, ceea ce vă permite să încărcați o baterie descărcată la 60% în doar 49 de minute, astfel încât să puteți lucra mai rapid ca niciodată!

Cel mai riguros testată durabilitate de laptop de grad militar în SUA

Laptopurile ASUS sunt construite cu o durabilitate excepțională și îndeplinesc standardul de calitate militară MIL-STD-810H al SUA, trecând prin 12 metode de testare riguroase și 26 de proceduri — depășind standardele industriale.

Rezultatul este o gamă de produse renumite pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. Acești factori beneficiază și de longevitate și, prin urmare, de sustenabilitate, permițându-vă să lucrați, să călătoriți sau să vă relaxați cu încrederea că laptopul ASUS este pregătit pentru lumea reală — astăzi și în viitorul apropiat.

Flux de lucru cu adevărat personalizat

MyASUS găzduiește o colecție de aplicații și instrumente ASUS prietenoase cu utilizatorul, care vă ajută să profitați la maximum de laptopul dumneavoastră. GlideX este o soluție puternică de partajare a ecranului între dispozitive. ScreenXpert vă ajută să gestionați ferestrele aplicațiilor de pe ecranele conectate la computerul ASUS, oferindu-vă control total asupra fluxului de lucru!

Producător

Asus

Specificații

Procesor (CPU)

Producător
AMD
Familie
Ryzen 7
Model
7730U
Frecvență
2 GHz
Generație
Zen 3

Ecran

Panou IPS
Nu
OLED
Da
Diagonală
15,6 "
Rezoluție
1920x1080
Capabilități
Full HD

Memorie RAM

Capacitatea de memorie
16 GB
Tip de memorie
DDR4

Card grafic

Memorie partajată
Da
Producător
AMD
Model
Grafică Radeon

Unitate de stocare

Mediu de stocare
SSD
Capacitatea hard diskului
512 GB

Citirea Media

Cititor de carduri
Nu

Conectivitate

Conexiuni
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Da
Senzor de amprentă
Da

Software

Sistem de operare
Windows 11 Acasă

Specificatii principale

Greutate
1,7 kg
Tip
Notebook
Culoare
Argint
Limba tastaturii
Magazin online
Anul lansării
2023
Model
Asus Vivobook

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Recenzii

 1. 2
 2. 4 stele
  0
 3. 3 stele
  0
 4. 2 stele
  0
 5. 1 stea
  0
Revizuiți acest produs

Recenzii de către membrii noștri

 • Jimcos
  5
  5 din 5 membri au considerat această recenzie utilă

  Achiziție verificată de la JMCtech

  Laptopul este cu adevărat excelent, probabil cel mai bun la acest preț! L-am achiziționat pentru 770€ și merită pe deplin. Îl folosesc pentru muncă și puțină gaming. Este foarte rapid, ecranul este minunat, iar procesorul este puternic! Se descurcă ușor cu munca și poate juca și jocuri (nu cele grele, de obicei pe setări reduse-medii). Dacă te gândești să îl cumperi pentru muncă sau orice altceva, nici măcar nu te mai gândi!

  Tradus din Greek ·
  • Da, are un ecran bun
  • Da, apa se încălzește rapid
  • Da, sunt mulțumit cu tastatura
  • Da, touchpad-ul este foarte prietenos pentru utilizatori
  • Durata bateriei
  • Este ușor când călcați?
  • Răspunsul la întrebarea "Temperatura rămâne normală după utilizare prelungită?" este:
  • Raportul calitate-preț
  Ai găsit util acest review?
 • Chris_Gk1
  5
  22 din 22 membri au considerat această recenzie utilă

  Un instrument puternic, am procedat să-l cumpăr după un laptop care avea un procesor i5 de generația a 3-a. Zi și noapte în comparație cu cel vechi. Pentru excel, word, ppt, navigare pe care de obicei le fac, utilizează mai puțin de 15% din puterea de procesare. Bateria este foarte bună, de obicei o mențin între 40-80% și mă ține aproximativ 4 ore cu utilizare intensă și se încarcă foarte rapid. Este și silențios și ușor.
  Ecranul OLED este la un alt nivel, foarte luminos cu alb și negru frumos și poate fi ajustat la paleta de culori a fiecărei persoane. Foarte confortabil pentru citit literatură și pentru munca care implică numere, grafice, scriere, etc. Mă întreb despre diferența cu modelele mai mari care cresc rezoluția, dar oricum, cu 1080 de pixeli este excelent. Ecranul laptopului este mai bun decât televizorul de acasă. Cu toate acestea, fiți atenți, deoarece este prea luminos și are o setare pentru a reduce luminozitatea OLED, în afară de luminozitatea sistemului Windows.
  L-am folosit timp de o lună și pot spune că sunt mulțumit de această achiziție. Mașină rapidă, puternică, ușoară, cu o imagine frumoasă.

  Tradus din Greek ·
  • Da, are un ecran bun
  • Da, apa se încălzește rapid
  • Da, sunt mulțumit cu tastatura
  • Da, touchpad-ul este foarte prietenos pentru utilizatori
  • Durata bateriei
  • Este ușor când călcați?
  • Răspunsul la întrebarea "Temperatura rămâne normală după utilizare prelungită?" este:
  • Raportul calitate-preț
  Ai găsit util acest review?

Întrebări

36 utilizatori au acest produs și te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Kyriakakis_Giannis

Γειά σου φίλε μου αυτό με το πληκτρολόγιο που λέει ότι είναι αμερικάνικο έχει διαφορά με τα δικά μας?

Chris_Gk1

Καλησπέρα, οχι δεν έχει απολύτως καμία διαφορά με ενα κοινό πληκτρολόγιο. Αυτό που εννοεί είναι οτι στα κουμπιά πάνω αναγράφονται αγγλικοί χαρακτήρες πχ το Caps lock. Η γλώσσα που θα γράφεις εξαρτάται απ τις ρυθμίσεις του συστήματος και προφανώς, όταν ανοίξεις πρώτη φορά το λαπτοπ εκεί επιλέγεις και την ελληνική ή όποια άλλη θέλεις.

spyr

Ξερουμε αν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο;
Επισης, αν το χρωμα του πληκτρολογιου ειναι ασημί ή μαύρο; Ευχαριστώ

Chris_Gk1

Το πληκτρολόγιο είναι φωτίζεται εάν το επιλέξεις απ τις ρυθμίσεις. Έχει τρεις σκάλες φωτεινότητας. Έχω το ασημί μοντέλο και είναι πανέμορφο

m_kotzakoulakis

Καλημερα.
Πόσο κρατάει η μπαταρία του?
Ποια είναι η τιμή της μπαταρίας σε Wh?

Chris_Gk1

Εγώ που το κρατάω ανάμεσα σε 40 - 80 %, για Browsing και δουλειες γραφείου μου βγάζει άνετα ένα 3ωρο - 4ωρο.

Vezi toate întrebările (5)
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile