Servim în prezent anumite zone din Grecia, dar în curând vom adăuga și mai multe!

Ferrero Nutella Βαζο 200gr

Ferrero Nutella Βαζο 200gr Codul: 43960033

Datorită rețetei sale unice și imbatibile, precum și utilizării ingredientelor simple și selectate, poate face parte din micul dejun, gustarea de peste zi sau poate fi vedeta unei sărbători pentru a...

Vezi descrierea completă

Datorită rețetei sale unice și imbatibile, precum și utilizării ingredientelor simple și selectate, poate face parte din micul dejun, gustarea de peste zi sau poate fi vedeta unei sărbători pentru a umple clătitele calde! Și dacă asta nu este suficient pentru tine, lasă-ți imaginația să zburde și prepară prăjituri, deserturi și gustări cu NUTELLA! Ideile...

Vezi descrierea completă

de la 2,72 €

Descriere

Datorită rețetei sale unice și imbatibile, precum și utilizării ingredientelor simple și selectate, poate face parte din micul dejun, gustarea de peste zi sau poate fi vedeta unei sărbători pentru a umple clătitele calde! Și dacă asta nu este suficient pentru tine, lasă-ți imaginația să zburde și prepară prăjituri, deserturi și gustări cu NUTELLA! Ideile sunt nelimitate, dar succesul cu NUTELLA este garantat!

Ingrediente

Zahăr, ulei de palmier, alune de pădure (13%), pudră de lapte degresat (8,7%), unt de cacao (7,4%), emulsificatori: lecitine (SOIA), vanilină.

Producător

Nutella (Unturi)

Specificații

Specificații

Tip
Praline tartinabile
Cantitate
200 gr
Crispy
Nu

Preferințe alimentare

Produs organic
Nu
Fără zahăr adăugat
Nu

Specificatii aditionale

cu Proteină Extra
Nu
Integral
Nu
Fără sare
Nu

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

Acei utilizatori care au acest produs te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile