Servim în prezent anumite zone din Grecia, dar în curând vom adăuga și mai multe!

Μακεδονικό Ταχίνι Με Πορτοκάλι 350gr

Μακεδονικό Ταχίνι Με Πορτοκάλι 350gr Codul: 43960055

Tahini macedonean cu portocală este îmbogățit cu vitamina C și calciu. În combinație cu portocala, este o propunere deosebit de gustoasă pentru orice moment al zilei. În același timp, menține toate...

Vezi descrierea completă

Tahini macedonean cu portocală este îmbogățit cu vitamina C și calciu. În combinație cu portocala, este o propunere deosebit de gustoasă pentru orice moment al zilei. În același timp, menține toate proprietățile benefice ale seminței prețioase de susan și, astfel, furnizează vitamine și minerale valoroase care întăresc organismul și protejează sănătatea....

Vezi descrierea completă

de la 4,85 €

Descriere

Tahini macedonean cu portocală este îmbogățit cu vitamina C și calciu. În combinație cu portocala, este o propunere deosebit de gustoasă pentru orice moment al zilei. În același timp, menține toate proprietățile benefice ale seminței prețioase de susan și, astfel, furnizează vitamine și minerale valoroase care întăresc organismul și protejează sănătatea. Tahini macedonean cu portocală oferă putere, energie și face bine!

Ingrediente:

Tahini (pastă de susan) (62%), zahăr brun, pudră de portocală (4%), ulei de palmier, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de portocală, colorant natural: E160g, vitamina C, ingrediente anorganice: fosfat de calciu.

Alergeni:

Fără gluten. Conține susan și soia.

Specificații

Specificații

Tip
Tahini
Cantitate
350 gr
Crispy
Nu

Preferințe alimentare

Produs organic
Nu
Fără zahăr adăugat
Nu

Specificatii aditionale

cu Proteină Extra
Nu
Integral
Nu
Fără sare
Nu

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

Acei utilizatori care au acest produs te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile