The Road Less Travelled
Carti dezvoltare personala

The Road Less Travelled Codul: 24731697

Confruntarea și rezolvarea problemelor este un proces dureros pe care majoritatea dintre noi încearcă să-l evite. Evitarea rezolvării duce la o durere mai mare și la o incapacitate de a crește atât...

Vezi descrierea completă

Confruntarea și rezolvarea problemelor este un proces dureros pe care majoritatea dintre noi încearcă să-l evite. Evitarea rezolvării duce la o durere mai mare și la o incapacitate de a crește atât mental, cât și spiritual. Bazându-se în mare măsură pe propria experiență profesională, dr. M. Scott Peck, un psihiatru, sugerează modalități prin care...

Vezi descrierea completă
18,54
Livrarevin, 07 iun - joi, 13 iun
+6,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 16,11 €

Descriere

Confruntarea și rezolvarea problemelor este un proces dureros pe care majoritatea dintre noi încearcă să-l evite. Evitarea rezolvării duce la o durere mai mare și la o incapacitate de a crește atât mental, cât și spiritual. Bazându-se în mare măsură pe propria experiență profesională, dr. M. Scott Peck, un psihiatru, sugerează modalități prin care confruntarea cu dificultățile noastre - și suferința prin schimbări - ne poate permite să atingem un nivel mai înalt de autoînțelegere. El discută natura relațiilor de iubire: cum să distingem dependența de iubire; cum să devenim o persoană independentă și cum să fim un părinte mai sensibil. Aceasta este o carte care vă poate arăta cum să abordați realitatea și totuși să atingeți liniștea și o existență mai bogată. Având o influență enormă, aceasta a vândut acum peste șase milioane de exemplare - și a schimbat viața multor oameni din întreaga lume. Poate să-ți schimbe și pe a ta.

Specificații

Tip
Îmbunătățirea de sine
Limba
Magazin online
Formular
Copertă moale

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

4 utilizatori au acest produs și te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile