Metzeler Tourance Next 2 150/70R17 70Numele specificației pentru un site de comerț electronic: V C Anvelopă motocicletă Spate
Anvelope pentru motociclete

Metzeler Tourance Next 2 150/70R17 70Numele specificației pentru un site de comerț electronic: V C Anvelopă motocicletă Spate Codul: 37557773

Anvelopă spate motocicletei Tourance Next 2 a companiei Metzeler.

Dimensiunile sale sunt 150/70-17. Adică are o lățime de 150mm, profil 70 și poate fi montat pe o jantă cu diametrul de 17". Profilul anvelopelor, adică înălțimea anvelopei laterale, este întotdeauna exprimat ca un număr curat fără unitate de măsură, deoarece este un procent...

Vezi descrierea completă

 1. 70

  de la 144,90 €
144,90473 monede
Livrarevin, 07 iun - mar, 11 iun
+21,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 144,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

 1. Revânzător oficial
  144,90 €

Descriere

Anvelopă spate motocicletei Tourance Next 2 a companiei Metzeler.

Dimensiunile sale sunt 150/70-17. Adică are o lățime de 150mm, profil 70 și poate fi montat pe o jantă cu diametrul de 17". Profilul anvelopelor, adică înălțimea anvelopei laterale, este întotdeauna exprimat ca un număr curat fără unitate de măsură, deoarece este un procent din lățime. De exemplu, o anvelopă 180/55 are o lățime de 180mm și un profil de 55, adică are un profil de 180 x 0,55 = 99mm.

Indicele de încărcare și indicele de viteză sunt alte două caracteristici importante ale anvelopelor. În mod specific, indicele de încărcare reprezintă încărcătura maximă sub care se așteaptă ca anvelopele să funcționeze corect și este descris printr-un număr întreg, care corespunde în kilograme, în timp ce indicele de viteză reprezintă viteza maximă sub care se așteaptă ca anvelopele să funcționeze corect și este descris printr-o literă din alfabetul englez, care corespunde în km/h. Trebuie menționat că greutatea maximă, la care corespunde indicele de încărcare, este raportată pe anvelopă.

Notă: Greutatea maximă crește proporțional cu numărul indicelui de încărcare, adică cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare greutatea maximă de funcționare a anvelopei. Similar, viteza maximă crește pe măsură ce crește și litera indicelui de viteză, adică indicele de viteză "S" corespunde unei viteze mai mici decât cea a indicelui "V".

În cazul de față, anvelopa este 70Numele specificației pentru un site de comerț electronic: V, adică indicele de încărcare și indicele de viteză sunt 70 și Numele specificației pentru un site de comerț electronic: V respectiv.

Marcajul TT provine de la inițialele cuvintelor Tube Tyres. Anvelopele care poartă acest marcaj necesită cameră de aer.

Specificații

Specificații

Montaj
Partea din spate
Indice de încărcare
70
Ratingul de viteză
Numele specificației pentru un site de comerț electronic: V
Tip
R
Suplimentar
Fără cameră de aer, TT

Dimensiuni

Roată de 17"
150/70-17
Roată 18"
150/70-18

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Recenzii

 1. 5 stele
  0
 2. 1
 3. 3 stele
  0
 4. 2 stele
  0
 5. 1 stea
  0
Adaugă un review
 • Această recenzie este despre indice de încărcare: 69

  • Sunt greu de distrus
  • Prindere pe carosabil uscat
  • Suprafața drumului alunecoasă
  • Ajung la temperatura potrivită într-un timp moderat

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

Acei utilizatori care au acest produs te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile