The Curse

The Curse Codul: 40509125

În acest roman prequel, iubita detectivă adolescentă investighează o blestem sinistru, odinioară adormit, care ar putea amenința din nou orașul ei. Acesta este Nancy Drew pentru ziua de azi, perfect

Vezi descrierea completă

În acest roman prequel, iubita detectivă adolescentă investighează o blestem sinistru, odinioară adormit, care ar putea amenința din nou orașul ei. Acesta este Nancy Drew pentru ziua de azi, perfect pentru fanii Riverdale, The Chilling Adventures of Sabrina și Stranger Things!

Vezi descrierea completă
  • Autor: Micol Ostow
  • Editor: Simon & Schuster
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2020
  • Αριθμός σελίδων: 272
  • Κωδικός ISBN-13: 9781534470750
  • Διαστάσεις: 17×24
  • Ηλικία: sub 9 ani ετών
9,85
Livraremie, 03 iul - mar, 23 iul
+6,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 9,85 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 10,59 €

  2. 9,85 €

Descriere

În acest roman prequel, iubita detectivă adolescentă investighează o blestem sinistru, odinioară adormit, care ar putea amenința din nou orașul ei. Acesta este Nancy Drew pentru ziua de azi, perfect pentru fanii Riverdale, The Chilling Adventures of Sabrina și Stranger Things! Un blestem este doar un mister îmbrăcat într-o avertizare aspră și severă. Și toată lumea știe că îmi place un mister. Nancy Drew nu este genul de persoană care să creadă în povești cu fantome. Așa că atunci când sărbătoarea anuală a Zilei de Nume a Golfului Horseshoe este amenințată de avertismente sinistre despre un blestem vechi, Nancy este sigură că cineva - cineva uman - stă în spatele lor. Și nici în ruptul capului nu va permite acestei persoane să stea în calea celei mai bune prietene a ei, Daisy, care în cele din urmă își va primi momentul de glorie în rolul principal al reprezentării mult așteptate a Zilei de Nume. Dar pe măsură ce Nancy începe să investigheze, așa-numitele semne ale blestemului devin mai îndrăznețe... și mai sinistre. Un dulap vandalizat și note amenințătoare sunt un lucru, dar destinele - inclusiv al lui Nancy - sunt puse în pericol. Cu toate acestea, visele și viziunile ciudate care o bântuie pe Nancy sunt cu siguranță doar produse ale minții ei... nu-i așa?

Specificații

Tip
Literatură de aventură și mister
Limba
Magazin online
Vârstă
sub 9 ani ani
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
272
Data de publicare
2020
Dimensiuni
17x24 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

Acei utilizatori care au acest produs te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile