After the Rain

After the Rain Codul: 40522858

Povestea lui Nnedi Okorafor despre Chioma, o tânără nigeriano-americană ale cărei destin este dezvăluit în timpul unei furtuni furioase - acum în format de carte de buzunar, cu conținut bonus,

Vezi descrierea completă

Povestea lui Nnedi Okorafor despre Chioma, o tânără nigeriano-americană ale cărei destin este dezvăluit în timpul unei furtuni furioase - acum în format de carte de buzunar, cu conținut bonus, inclusiv întrebări și răspunsuri cu echipa creativă și artă și designuri nevăzute până acum!

Vezi descrierea completă
  • Editor: ABRAMS
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 144
  • Κωδικός ISBN-13: 9781419743566
  • Διαστάσεις: 17×24
  • Ηλικία: sub 13 ani ετών
14,78
Livraremie, 03 iul - mar, 23 iul
+6,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 14,78 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 15,89 €

  2. 14,78 €

Descriere

Povestea lui Nnedi Okorafor despre Chioma, o tânără nigeriano-americană ale cărei destin este dezvăluit în timpul unei furtuni furioase - acum în format de carte de buzunar, cu conținut bonus, inclusiv întrebări și răspunsuri cu echipa creativă și artă și designuri nevăzute până acum! După ploaie este o adaptare a povestirii scurte a lui Nnedi Okorafor, "Pe drum". Adaptarea, scrisă de John Jennings și ilustrată de David Brame, începe în Nigeria, în timpul unei furtuni puternice și neașteptate. În timp ce vizitează bunica ei, o tânără nigeriano-americană numită Chioma răspunde la ușă și este înspăimântată de ceea ce vede - un băiat tânăr cu o rană gravă la cap stă pe treptele casei. Când el o atinge pe Chioma, mâna lui arde ca focul și la fel de brusc cum a apărut, el dispare. Bunica ei coboară să vadă ce se întâmplă și o ceartă pe Chioma că a deschis ușa pentru un străin. În afara casei, există doar urme de pași în noroi care dispar în același mod ca și proprietarul lor. Acest eveniment declanșează o serie de evenimente misterioase care devin tot mai înspăimântătoare. Chioma știe că ceva nu este în regulă și că băiatul a "marcat-o" într-un fel. . . Bântuită și vânată, Chioma trebuie să îmbrățișeze moștenirea ei pentru a supraviețui.

Specificații

Tip
Literatură de aventură și mister
Limba
Magazin online
Vârstă
sub 13 ani ani
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
144
Data de lansare
09/2022
Data de publicare
2022
Dimensiuni
17x24 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

Acei utilizatori care au acest produs te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile