Metzeler Sportec Street 2 Anvelopă motocicletă Fără cameră de aer cu dimensiunea 90/80-17 46Numele specificației pentru un site de comerț electronic este "Magazin online"

Metzeler Sportec Street 2 Anvelopă motocicletă Fără cameră de aer cu dimensiunea 90/80-17 46Numele specificației pentru un site de comerț electronic este "Magazin online" Codul: 45243643

Anvelopă Sportec Street 2 de la compania Metzeler potrivită pentru montarea pe scuter. Are dimensiunea anvelopei 90/80-17 cu indice de sarcină 46 și indice de viteză Numele specificației pentru un site de comerț electronic este "Magazin online". De asemenea, poate fi montată fără cameră de aer și pe jantă de aluminiu, întotdeauna cu supapă necesară,...
Vezi descrierea completă

104,90342 monede
Livraremie, 05 iun - vin, 07 iun
+6,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 104,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial
    104,90 €

Descriere

Anvelopă Sportec Street 2 de la compania Metzeler potrivită pentru montarea pe scuter. Are dimensiunea anvelopei 90/80-17 cu indice de sarcină 46 și indice de viteză Numele specificației pentru un site de comerț electronic este "Magazin online". De asemenea, poate fi montată fără cameră de aer și pe jantă de aluminiu, întotdeauna cu supapă necesară, deoarece este tubeless.

Explicație a indicilor de sarcină și viteză:
• Indicele de sarcină și indicele de viteză sunt două caracteristici importante ale anvelopelor. În mod specific, indicele de sarcină reprezintă sarcina maximă la care se așteaptă ca anvelopele să funcționeze corect și este descris printr-un număr întreg, care corespunde în kilograme. Trebuie menționat că greutățile maxime la care corespunde indicele de sarcină se referă la fiecare anvelopă în parte.

• Indicele de viteză este viteza maximă la care se așteaptă ca anvelopele să funcționeze corect și este descris printr-o literă din alfabetul englez, care corespunde în km/h.

Specificații

Număr de produs
4101700
Dimensiune
90/80-17
Indice de încărcare
46
Ratingul de viteză
Numele specificației pentru un site de comerț electronic este "Magazin online"
Suplimentar
Fără cameră de aer

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

Acei utilizatori care au acest produs te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile