Master Blend Șofran 1gr
Condimente și mirodenii

Master Blend Șofran 1gr Codul: 45796064

Șofran de la compania Master Blend în ambalaj de 1 grame. Șofranul, cunoscut și sub numele de șofranul Kozani, adaugă aromă subtilă, gust condimentat și culoare galbenă frumoasă mâncărurilor. Se potrivește în special cu orezul, pastele, sosurile, puiul, supele de pește, mielul, cartofii, leguminoasele, cozonacii, prăjiturile, înghețata. Se utilizează în...
Vezi descrierea completă

8,41
Livrarelun, 03 iun - vin, 07 iun
+6,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 6,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 8,41 €

Descriere

Șofran de la compania Master Blend în ambalaj de 1 grame. Șofranul, cunoscut și sub numele de șofranul Kozani, adaugă aromă subtilă, gust condimentat și culoare galbenă frumoasă mâncărurilor. Se potrivește în special cu orezul, pastele, sosurile, puiul, supele de pește, mielul, cartofii, leguminoasele, cozonacii, prăjiturile, înghețata. Se utilizează în cantitatea specificată în fiecare rețetă, deoarece altfel se modifică gustul mâncărurilor. Șofranul sub formă de pulbere se adaugă la mâncare dizolvat în apă. Stigmatii se înmoaie într-o ceașcă de apă cu o oră înainte de gătit și se adaugă la mâncare, fie cu apa, fie doar apa după ce a fost strecurată.

Specificații

Specificații

Tip
Condimente
Tipuri de condimente
Șofran

Specificatii aditionale

Moară
Nu

Preferințe alimentare

Organic
Nu

Cantitate

Greutate
1 gr

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

1 utilizator are acest produs și te poate ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile