Mitas 90/90B21 54Magazin online TT / Fără cameră de aer Off-Road Anvelopă motocicletă Față
Anvelope pentru motociclete

Mitas 90/90B21 54Magazin online TT / Fără cameră de aer Off-Road Anvelopă motocicletă Față Codul: 50633375

Anvelopă față motocicletei Enduro Trail Dakar a companiei Mitas. Este potrivit pentru conducerea off-road, adică poate fi utilizat doar pentru conducerea în afara drumului.

Dimensiunile sale sunt 90/90-21. Adică are o lățime de 90mm, profil 90 și poate fi montat pe o jantă cu diametrul de 21". Profilul anvelopelor, adică înălțimea anvelopei...

Vezi descrierea completă

109,90358 monede
Livrarelun, 03 iun - mie, 05 iun
+12,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Cum te ajută Skroutz după achiziție?

Suport post-vânzare

Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu achiziția dvs., luați legătura direct cu Skroutz! Vă putem ajuta cu orice și găsim cea mai bună soluție pentru dvs., fără nicio bătaie de cap.

Vezi mai multe

"Returnări gratuite"

Dacă vă răzgândiți sau dacă nu este mărimea dorită, puteți returna achiziția dumneavoastră ușor, rapid și complet gratuit!

Vezi mai multe

Ce este butonul verde?

Redați videoclipul

de la 109,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 109,90 €

Descriere

Anvelopă față motocicletei Enduro Trail Dakar a companiei Mitas. Este potrivit pentru conducerea off-road, adică poate fi utilizat doar pentru conducerea în afara drumului.

Dimensiunile sale sunt 90/90-21. Adică are o lățime de 90mm, profil 90 și poate fi montat pe o jantă cu diametrul de 21". Profilul anvelopelor, adică înălțimea anvelopei laterale, este întotdeauna exprimat ca un număr curat fără unitate de măsură, deoarece este un procent din lățime. De exemplu, o anvelopă 180/55 are o lățime de 180mm și un profil de 55, adică are un profil de 180 x 0,55 = 99mm.

Indicele de încărcare și indicele de viteză sunt alte două caracteristici importante ale anvelopelor. În mod specific, indicele de încărcare reprezintă încărcătura maximă sub care se așteaptă ca anvelopele să funcționeze corect și este descris printr-un număr întreg, care corespunde în kilograme, în timp ce indicele de viteză reprezintă viteza maximă sub care se așteaptă ca anvelopele să funcționeze corect și este descris printr-o literă din alfabetul englez, care corespunde în km/h. Trebuie menționat că greutatea maximă, la care corespunde indicele de încărcare, este raportată pe anvelopă.

Notă: Greutatea maximă crește proporțional cu numărul indicelui de încărcare, adică cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare greutatea maximă de funcționare a anvelopei. Similar, viteza maximă crește pe măsură ce crește și litera indicelui de viteză, adică indicele de viteză "S" corespunde unei viteze mai mici decât cea a indicelui "V".

În cazul de față, anvelopa este 54Magazin online, adică indicele de încărcare și indicele de viteză sunt 54 și Magazin online respectiv.

Marcajul TT provine de la inițialele cuvintelor Tube Tyres. Anvelopele care poartă acest marcaj necesită cameră de aer.

Specificații

Specificații

Montaj
Partea din față
Indice de încărcare
54
Ratingul de viteză
Magazin online
Tip
B
Teren de conducere
Off-Road
Suplimentar
TT, Fără cameră de aer

Dimensiuni

Roată de 21"
90/90-21

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Întrebări

Ai o întrebare despre produs?

Acei utilizatori care au acest produs te pot ajuta

Întrebați pentru produsul
Nume de utilizator
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile